Kinderfiets Blog

Is Kinderfiets Fabriek betrouwbaar? Lees onze ervaring met deze webshop!

is kinderfiets fabriek betrouwbaar

Wanneer je online opzoek gaat naar kinderfietsen, kom je verschillende webshops tegen. Zij bieden allemaal verschillende kinderfietsen en accessoires aan. Een van deze aanbieders is Kinderfiets Fabriek. Wij waren benieuwd of Kinderfiets Fabriek betrouwbaar is, en gingen op onderzoek uit.

Wat is Kinderfiets Fabriek?

Kinderfiets Fabriek is een webshop voor kinderfietsen en toebehoren. De webshop is actief sinds 2020, en is dus nog vrij jong. Het beheer van Kinderfiets Fabriek ligt bij Active Growth. Dit is een VOF is die is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, en is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch. Om in contact te komen met Kinderfiets Fabriek, kun je een mail sturen naar info@kinderfietsfabriek.nl of bellen/Whatsappen naar +31 (0) 6 20642581.

Wat kun je bij Kinderfiets Fabriek kopen?

In de webshop van Kinderfiets Fabriek kun je kinderfietsen, buitenspeelgoed en toebehoren kopen. Het aanbod is ontzettend breed, en bestaat uit ongeveer 400 producten. De kans is dus groot dat je een product naar keuze vindt op de website.

De jongens- en meisjesfietsen worden aangeboden in verschillende maten, van 10 inch tot 26 inch. Vervolgens verkopen ze ook verschillende accessoires en onderdelen voor kinderfietsen. Denk aan fietsbellen, fietsmandjes, toeters, sleutelhangers, pedalen, voor- en achterdragers en fietsbanden. Ook vind je verschillende fietshelmen in de webshop. Veiligheid staat immers voorop.

Er is ook een groot aanbod aan buitenspeelgoed. Zo worden er steps, driewielers, loopauto’s, loopfietsen, skelters en tractoren verkocht. Het aanbod buitenspeelgoed wordt aangevuld met elektrische voertuigen. Zo hebben ze een McLaren, BMW, Lamborghini, Fiat en Range Rover in de aanbieding!

Onze ervaring met Kinderfiets Fabriek

Wij hebben onderzoek gedaan naar wat Kinderfiets Fabriek is en wie hier achter zit. Dit is allemaal heel erg helder en transparant. Vervolgens hebben we zelf een jongensfiets, fietshelm en sleutelhanger bij Kinderfiets Fabriek besteld. Ze beloven dat de bestelling de volgende dag wordt geleverd wanneer je voor 16.00 een bestelling plaatst. Wij hadden onze bestelling om 15.39 uur geplaatst, en wachtten met vol hoop af of de bestelling ook daadwerkelijk geleverd zou worden.

De volgende dag stond DHL rond 11 uur in de ochtend bij ons aan de deur! En inderdaad: in de doos zat de jongensfiets, fietshelm en sleutelhanger die we bij Kinderfiets Fabriek hadden besteld. Echter wilde we Kinderfiets Fabriek nogmaals testen op de klantvriendelijkheid. Op hun website staat dat je artikelen altijd kunt terugsturen wanneer je niet tevreden bent. Ze geven je namelijk 14 dagen bedenktijd.

We hebben vervolgens contact opgenomen en laten weten dat we niet tevreden waren met de fietshelm. Ze boden per mail dezelfde dag nog aan om deze om te ruilen voor een product in dezelfde prijsklasse, of om de helm terug te sturen. Ik koos voor het laatste, waarna het bedrag ongeveer 5 dagen later op mijn bankrekening stond.

Onze ervaring met Kinderfiets Fabriek is dus ontzettend goed. Ze leveren op tijd, houden zichzelf aan de belofte en reageren ontzettend snel via de mail.

Is Kinderfiets Fabriek betrouwbaar?

Naar aanleiding van onze ervaring met Kinderfiets Fabriek, kunnen we zeker stellen dat Kinderfiets Fabriek betrouwbaar is. Het is dus niet nodig om te twijfelen: je product wordt op tijd geleverd, de klantenservice is vriendelijk en reageert snel, en als er wat mis gaat zal Kinderfiets Fabriek altijd opzoek gaan naar een oplossing. Wanneer je een kinderfiets wilt kopen, raden we Kinderfiets Fabriek zeker aan!

Webshop keurmerk

Kinderfiets Fabriek is sinds 22 december 2020 ook in het bezit van het Webshop Keurmerk van Stichting Webshop Keurmerk. Doordat ze een gecertificeerd lid zijn, voldoen ze aan de Keumerk-code. Ze hanteren dus de algemene voorwaarden zoals die beschreven staan bij Stichting Webshop Keurmerk.

Exit mobile version